Att göra

Att göra på campingen med omnejd

Utflykter på öarna

Tjärnö, Saltö, Lindholmen och många fler fina öar finns att utforska för en utflykt. Det bästa med att utforska öarna är att man har havet på alla sidor!

Grilla och bada på campingen

På campingen hittar du en fantastiskt strand och även möjlighet för dopp från brygga. Ett flertal grillplatser finns utspridda på campingen för en härlig stund med god mat och salta dopp!

Fiske med fantastiska vyer

På campingen och i området finns det alla möjligheter för fint fiske både från land och från båt. Det är inte mycket som slår en nyfiskad makrill!

volleyboll & Boule

Tävlingssugen? Ta med kompisarna på en volleybollmatch på volleybollplanen vid stranden. Eller varför inte ett parti boule på boulebanan? Både volleyboll och bouleklot går att låna i receptionen.

ta dig ut till havs

På campingen finns både båtramp och en sandstrand för att lätt sjösätta båt och kajak/kanot. Det finns även parkering för bilen för några härliga timmar på havet. Avgift för parkering betalas i receptionen.

underhållning

Vi anordnar musikquiz flera gånger under sommaren. Ta med vänner och familj och tävla om fina priser, samtidigt som ni kan njuta av härlig livemusik med fantastisk utsikt!

Hyr cyklar

Hyr cyklar hos oss och ta dig enkelt runt på upptäcksfärd på öarna. Cyklarna bokas och hämtas i receptionen. Vi ger er gärna tips på fina cykelrundor och upptäcksmål!

Saltö naturreservat och Kosterhavets nationalpark

10 minuters promenad från campingen hittar ni Saltö naturreservat med helt fantastisk natur, flera vandringsleder och även snorklingsled. Saltö är även 1 av de 4 entréerna till Kosterhavets nationalpark.

Sven Lovén centrum för marina vetenskaper

Endast 5 minuters promenad från campingen hittar ni detta marina forskarcentrum. Här kan ni kika in i Sveriges artrikaste akvarium eller åka med på en exkursion med forskarfaryget Nereus.

Nord-& sydkoster

Inifrån Strömstad går det färjor ut till Kosteröarna flera gånger om dagen. Nord- eller Sydkoster? Eller varför inte båda öarna? Kosteröarna är absolut värd en dagstur! Vi i receptionen ger er gärna tips på smultronställen.

shopping & restauranger

Strömstad kommer inte göra er besvikna när det gäller shopping-& restaurangutbud. I centrum hittar ni många små guldkorn till butiker. En regnig dag när centrum inte är nog finns Nordby Shoppingcenter precis vid norska gränsen, ett av Sveriges största köpcenter!

Båtturer från Strömstad

Från Strömstad centrum, 15 min från campingen, utgår ett flertal turbåtar. Åk på sälsafari, räktrålning och andra spännande guidade turer. Har ni frågor, fråga gärna oss i receptionen så hjälper vi er med tips och personliga favoriter!

Alaska

På Nordlångö i Strömstads skärgård hittar ni Alaska, en sten- och blomsterträdgård som skapades i slutet av 1920-talet. Här kan ni vandra runt i det fantastiska naturreservatet och kanske även ta ett dopp i det blå. Ta er hit med båt från Strömstads norra hamn.

Blomsholm

Vid Blomsholm strax öster om Strömstad så hittar ni gravmonument såsom Bohusläns största domarring och en av Sveriges största skeppssättningar.





vitlycke museum och hällristningar i tanum

På Vitlycke museum i Tanum finns både hällristningar och en bronsåldersgård där ni kan lära er mycket om hur människor levde på Bronsåldern, spännande för både stora och små!