boende

Camping, stuga och Vita Villan

Camping
vid kosterhavets nationalpark

Husbil, husvagn eller tält. Hos oss finner ni campingplatser både med och utan el för några härliga semesterdagar vid havet.Läget och storlek på platserna varierar. Kolla gärna på områdeskartan för att få en bild av var platserna ligger på campingen.

Incheckning på camping från 15:00.
Utcheckning senast 12:00.Om du inte har med dig eget boende har vi 8 fina stugor som går att hyra! Stugorna 1-7 är utrustade med våningssängar,  kökspentry och uteplats.I gårdshuset har ni även egen toalett/dusch.
Parkering har ni givetvis alldeles intill stugan.

Våra 6-bäddstugor 1-4, samt Gårdshuset tillåter husdjur.

Incheckning i stuga från 15:00.
Utcheckning senast 12:00.I Vita Villan finns 8 bäddar fördelat på 3 sovrum.
I huset finns även kök, toalett, dusch och parkering precis utanför. De soliga dagarna njuter man på den härliga verandan eller i trädgården.

Är ni ett ännu större gäng? Inga problem! Gårdshuset ligger precis bredvid och har 6 bäddar! Totalt 14 bäddar  för er som är många! 

Gårdshuset

I nära anslutning till Vita Villan så ligger Gårdshuset.

Här har ni alla bekvämligheter ni kan behöva med eget kök, badrum och toalett samt två sovrum med plats för totalt 6 personer. Ena rummet har en dubbelsäng och andra rummet har två våningssängar. I det generösa vardagsrummet finns det plats för härlig gemenskap. Självklart finns det även uteplats och en stor gräsmatta för middagar, kubb och lek.

I Gårdshuset är det tillåtet att ha med husdjur.