Rum I Vita villan


Här har ni den lantliga drömmen med vackra nyrenoverade rum gjorda 2021 men i gammal stil. Huset erbjuder tre rum, kök och badrum och man kan hyra ett eller flera rum. Hyr man ett eller två rum delar man kök och badrum, medan om man hyr alla rum får man ensam tillgång till hela huset. Då har man plats för totalt 8 personer. Är man större sällskap än så och vill få plats med ytterligare 6 personer ligger Gårdshuset precis intill.

Rosa Rummet - Drömmigt rum med gammaldags öppens spis och plats för två personer i två 80-sängar, antingen som en stor säng eller som två mindre. Rummet har även en mysig loungedel där man med fördel kan ta sig ett glas vin.

Gröna Rummet - Charmigt grönt rum med härligt naturligt lugn. Plats för två personer i två 80-sängar, antingen som en stor säng eller som två mindre. I Gröna rummet finns det även en mysig vardagsrumsdel med soffa och plats för trevligt umgänge.

Blåa Rummet - familjerum! Blåa rummet är ett större familjerum med harmoniskt blå väggar och vacker öppen spis. Det finns en dubbelsäng och en våningssäng, total plats för fyra personer. Egen liten loungedel finns det också att landa i när ni inte är ute och njuter av naturen.


Medtag egna sängkläder.

Husdjur ej tillåtna.

En spjälsäng finns till förfogande i huset.
De öppna spisarna tillåter inte eldning.


(Renovering pågår för fullt och vi kommer uppdatera med bilder när rummen står klara.)